Wie zijn wij.

Verantwoordelijke

Carry

Ik ben Carry Steenssens, geboren op 28 mei 1988 te Beveren. Ik ben trotse moeder van een dochtertje, Marie (23/11/2016) en plusmama van Alanya & Jaro. Ik ben de verantwoordelijke van Kinderdagverblijf ’t Knuffeltje 1 en 2.

Van jongs af aan was ik altijd de babysit bij uitstek als er iemand een oppas nodig had. Mijn studies gingen dan ook in de richting waar ik iets met kinderen kon doen. Zes jaar lang werkte ik in een kinderdagverblijf alvorens het begon te kriebelen om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ik werkte reeds een jaar in kinderopvang ’t Knuffeltje alvorens ik op 1 oktober 2016 de fakkel overnam. Ik vind het geweldig om kinderen te helpen in hun zoektocht naar nieuwe ontdekkingen en geef hen graag de liefde die ze verdienen. Ik vind het een voorrecht dat ik jullie kleintjes kan helpen in hun ontwikkeling.

Verzorgsters

Kathleen

Ik ben Kathleen Martens, geboren op 30 september 1981 in Temse. Heel mijn middelbare schoolcarrière was in de richting ‘verzorging’. Mijn diploma behaalde ik in het jaar 2002, in het 7de jaar verzorging. Dit was ook het jaar waarin ik trouwde.

Na het behalen van mijn diploma heb ik gewerkt als kinderverzorgster in twee kleuterscholen tot en met het jaar 2007. In 2008 werd mijn zoon geboren. Ik ben thuisgebleven om voor hem te zorgen tot het jaar 2010. Hierna ben ik weer beginnen werken. Dit in een kinderdagverblijf in Vrasene.

Later, in 2013, ben ik beginnen werken in kinderdagverblijf ’t Knuffeletje tot op heden. Ik volgde ook een extra opleiding ‘autisme’, wegens dat mijn zoon autisme heeft. Ik heb een hart voor kinderen en doe dit werk met hart en ziel. Knutselen vind ik top en de kinderen zien glunderen, dat vind ik geweldig!

Marijke

Ik ben Marijke Van Mieghem, geboren op 29 januari 1997 te Wilrijk. In het middelbaar ben ik begonnen in de richting ‘lichamelijke opvoeding e sport’. De laatste twee jaren heb ik verzorging gestudeerd. In mijn 7de jaar heb ik mij gespecialiseerd in kinderzorg omdat dit helemaal mijn ding was.

Toen ik 15 werd, ging ik regelmatig oppassen. Ik heb ook 3 jaar vakantiewerk gedaan in ‘ ‘t Madeliefje’ te Vrasene.

Sinds september 2016 werk ik in ’t Knuffeltje. Ik heb zelf altijd heel hard opgekeken naar mijn onthaalouder en wist al van kleins af aan dat ik hetzelfde wou doen. Ik zie kinderen ongelooflijk graag en kom dus elke dag met veel plezier werken. Niets is mooier dan een baby te kunnen helpen en te zien opgroeien tot een fiere peuter!

Shauni

Ik ben Shauni Van Goethem, geboren op 16 september 1993.

Als secundaire opleiding heb ik Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd. Extra kennis heb ik uit een onafgemaakte opleiding als leerkracht in het lagere onderwijs. Werken met kinderen is het liefste wat ik doe. Verzorgen, spelen, knuffelen, troosten, … niets is mij teveel.

Imane

Ik ben Imane Daoudi, geboren op 20 januari 1998.

In het middelbaar ben ik begonnen in de richting kantoor. Na mijn eerste stageperiode, wist ik gelijk dat kantoorwerk niet mijn ding was. Na de richting kantoor te volgen, besloot ik om in de verkoop te gaan. Dit heb ik 2 jaar gedaan, en hiervan heb ik een diploma behaald. Maar na mijn stageperiode, viel het mij op dat ook de verkoop niet mijn ding was.

Ik ben altijd gek geweest op kleine kindjes, dus heb ik in samenspraak met de school, de kans gekregen om een laatste specialisatie jaar kinderzorg te volgen. Hiervoor moest ik mij thuis, en in mijn vrije schooluren wel bijstuderen. Na mijn eerste stageperiode in de richting kinderzorg wist ik het zeker; dit is wat ik wil. Na een jaar heel hard werken, is het mij gelukt. Ik bezit nu een diploma kinderzorg. Ik vind het ontzettend leuk om mij te omringen met kindjes. Met heel veel plezier, liefde & geduld help ik de kindjes zowel mentaal als fysiek groeien.